Sådan får du dit logo eller billede på en måtte

Forvirret? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du en trin-for-trin gennemgang af hvordan man tilpasser og bestiller en motiv-måtte.

1. Vælg størrelse, bundfarve og kant

Når du har valgt hvilken type motiv-måtte, du vil have, er det første trin at vælge størrelse, bundfarve og hvilken type kant, du kunne tænke dig. Det vælger du i disse felter:

Størrelsen er lige, hvad det lyder som – størrelsen på måtten i cm.

Farve er bundfarven – altså den farve, som måtten har, alle de steder, som dit billede eller logo ikke dækker. Vil du f.eks. have dit logo på en måtte, vil bundfarven være baggrundsfarven for dit logo. Hvis du vælger et billede, der ikke dækker hele måtten, er det den farve, måtten vil have i de områder, dit billede ikke dækker.

Gummikant-feltet er der, hvor du vælger hvilken type kant din måtte skal have. Det mest almindelige er en sort gummikant. Hvis du vælger “uden kant”, får måtten en kant med luv, så der er luv (den “behårede” del af måtten) helt ud på kanten af måtten, det vi kalder en fashion-kant. Fashion-kanter er meget flotte, men holder ikke helt så længe, og den luvede kant kan suge væske fra måtten, som på den måde kan løbe af måtten. Derfor anbefaler vi typisk den mere funktionelle gummikant, men hvis det er vigtigere for dig, at måtten ser godt ud, er en fashion-kant måske værd at overveje!

2. Tilpas efter dit ønske

Når du har valgt størrelse, farve og kant, trykker du på “Tilpas”. Herfra ryger du over i vores tilpasnings-system. Det ser sådan her ud:

Det er her, du uploader det billede eller logo, du gerne vil have på din måtte. Øverst til højre har du en række valgmuligheder. Du skal vælge dit billede eller logo ved at trykke “Upload billede”. Hvis du ikke kan se knappen upload billede, kan du finde den ved at trykke på ikonet med en pil op:

Når du har gjort det får du valget mellem at finde et billede i et stort katalog med billeder i høj kvalitet (knappen “premium photos”), finde et billede på din facebook-konto (knappen “Facebook”), fra Instagram (knappen “Instagram”) eller fra din egen computer eller telefon (knappen “Fra din enhed”). Når du har gjort det, kan du se dit billede på den baggrundsfarve, du har valgt måtten skal have. Nederst til venstre kan du vælge om billedet skal “stå op” eller “ligge ned”. Oppe i højre hjørne kan du desuden vælge:

Tekst

Hvis du gerne vil have noget øvrig tekst på måtten sammen med dit billede eller logo, kan du indtaste og redigere det her. Det koster ikke ekstra.

Produktvariationer

Her kan du vælge en anden bundfarve, hvis du fortryder den bundfarve, du valgte på produktsiden.

Mine gemte designs

Hvis du gerne vil sammenligne nogle forskellige motiver, kan du midlertidigt gemme et design nede i bunden, og bagefter hente det frem igen.

3. Indtast betalingsoplysninger

Når du er tilfreds med motivet på måtten, trykker du “læg i kurv”. Herfra kan du gå videre til kassen eller fortsætte med at handle.

4. Vi godkender dit design

Når vi har modtaget din bestilling, foretager vi et hurtigt tjek af det design, du har bestilt. Som udgangspunkt står du selv på mål for, at du har afgivet en bestilling, når du indsender dit design – men en designer-måtte kan være dyr, og derfor vælger vi at lave et hurtigt tjek af alle bestillinger, så vi kan fange det, hvis det ser ud som om noget er gået helt galt.

5. Måtten afsendes

Så snart vi har sikret, at alt er som det skal være, får vi din måtte afsendt direkte fra producenten.  Efter 3-8 hverdage kan du forvente at modtage din nye designer-måtte. Tillykke!

Siden benytter sig af cookies, ved videre brug, accepterer du dette.  Læs mere