Hvem er vi?

“Vi” er egentlig mest Stephan – og så selvfølgelig os, der nogle gange hjælper ham bag kulissen. Men mest Stephan. Selv om han skal presses hårdt for at indrømme det, har Stephan efterhånden nogen år på bagen, og mere specifikt årtiers erfaring som selvstændig i både gulvbranchen og rengøringsbranchen. Jep, årtier i flertal.

Derfor er han usædvanlig godt inde i netop de brancher, og han var ikke helt tilfreds, med det han så. I en branche som selv Stephan kalder “usexet”, er det ikke ligefrem rivende udvikling og nytænkning, der har præget dagsordenen. Markedet domineres af nogle få, store aktører, som overordnet set har skruet prisen lige så stille op, og været tilfredse med tingene, som de er. Men det gør ingen gavn for hverken miljøet eller samfundet, og det vil Stephan gøre op med.

Derfor har han truffet den ambitiøse beslutning, at han vil skubbe til måtte-markedet. Og han vil ikke bare skubbe til måttemarkedet – han vil gøre det på en ordentlig måde, som ikke kun tilgodeser ham selv. Han er overbevist om, at det kan lade sig gøre at drive en forretning, som giver afkast – for begge parter i en handel – på den sagnomspundne “tredobbelte bundlinje” – altså både økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt.

Det er ikke nogen lille opgave, men Stephan har et drive og en indsigt, som ikke bare gør, at han tror på, han kan gøre det – det tror vi andre også på, og vi er stolte af at være med på rejsen.

Hvad står vi for?

Vi står for gennemsigtighed, gode samarbejder og nytænkning.

Vi tror på, at der ikke er noget vundet ved hemmelighedskræmmeri. Derfor forsøger vi at være fuldstændig åbne og ærlige om alt vores virke – og hvis du har noget at spørge om, skal du være mere end velkommen til at gribe knoglen og fyre løs!

For os er en god handel én, som er til fordel alle der er med i den. Det synes vi det er, når man handler med os. Du får et godt produkt til en god pris, som endda vil spare dig masser af penge på sigt, og vi får en omsætning. Men det er ikke nok for Stephan.

Det er nemlig vigtigt for ham, at handlen også har et afkast for både miljø og samfund. Og det har den! For det første er vores måtter lavet af genanvendt plastik fra flasker og fiskegarn. Det betyder, at når du tørrer dine fødder, hjælper det ikke bare med at holde dit hus rent, men også verdenshavene.

Selv om de er enormt lette at holde rene, kunne det jo være, at du fik lyst til at forkæle din måtte med en professionel dybderensning. Hvis du gør det, kan vi henvise til CLEANS Service, som er vores socialøkonomiske søsterselskab. Det er også Stephan, der står bag dét, og gennem CLEANS Service hjælper han fleksjobbere og andre udsatte med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi elsker den måde, vi arbejder på – og vi vil gøre meget, for at du skal dele den kærlighed, så hvis du har forslag til noget, vi kunne gøre bedre, er vi lutter øren!

Siden benytter sig af cookies, ved videre brug, accepterer du dette.  Læs mere